Kaikki mikä rikki, on mahdollista korjata.

Mobiililaitteiden huolto ja korjaus

Tavallisimpia vikoja nykyisissä puhelimissa ovat rikkoontuneet näytöt ja takakuoret sekä varauskykynsä menettäneet akut. Varsinkin kesäisin puhelimissa ilmenee myös puhelimen kastumisesta  johtuvia vikoja. Joissakin puhelimissa voidaan vaihtaa myös rikkinäisiä kameroita ja liittimiä. Katso lisätietoa ja ohjeita erilaisiin ongelmatilanteisiin sivun alareunan PDF- tiedostosta.

Korjaamalla muuten käyttökelpoisen laitteen säästät selvää rahaa ja annat puhelimellesi uuden elämän. Ympäristökin kiittää!

Tarjoan ilmaisen korjausarvion!


Mobiililaitteiden tiedonsiirto ja tietojen palautus

Siirrän tiedot vanhasta laitteesta uuteen, jolloin numerot, sovellukset, valokuvat ja muu tarpeellinen siirretään käyttöönottovaiheessa uuteen laitteeseen. Uuden laitteen käytettävyys paranee oleellisesti,

Tarjoan käyttäjätukea myös päivittäisiin ongelmiin laitteiden käytössä.

Tietokoneiden huolto, korjaus ja käyttäjätuki

Hidasteleeko vanha kone vai onko joku osa viallinen? Tuo koneesi ilmaiseen arvioon. Laitteesi saattaa olla vielä käyttökelpoinen tulevaisuudessakin. Myös tiedostojen siirto vanhasta laitteesta on mahdollista, vaikka kone olisikin viallinen. Tuo kone minulle, niin katson mitä voin asialle tehdä.

Tarjoan käyttäjätukea myös päivittäisiin ongelmiin tietokoneiden käytössä.

Tekninen tuki ja ICT-tuki yrityksille

Autan yritystäsi ICT-ratkaisuissa ja muussa teknisessä tuessa yrityksesi tarpeiden mukaan. Laadukkaat laitteet ja hyvät tekniset ratkaisut ovat edellytys työajan tehokkaalle käytölle. Jatkossa et käytä arvokasta aikaasi turhaan vianetsintään tai huonosti toimivien laitteiden kanssa tuskailuun. Yhteydenotto

Mobiiliautomaation toteutus kiinteistöihin ja muihin kohteisiin

Tarvitsetko älylaitteella ohjattavia ratkaisuja valaistukseen, ovien aukaisuun tai vaikka lämmitykseen? Katsotaan yhdessä minkälainen ratkaisu soveltuisi sinun käyttötarpeisiin. Myös nykyaikaiset valvontakamerasovellukset ovat edullisia toteuttaa pieniin ja keskisuuriin tarpeisiin. Yhteydenotto.

Automaatioratkaisut kiinteistöihin ja pienteollisuuteen

Tarvitsetko kiinteistöön automaatiota? Tai ehkäpä pieniin koneisiin tai laitteisiin älykkäitä toimintoja? Nämä tarpeet hoituvat ohjelmoitavalla logiikalla, johon voidaan liittää vanhoja tai uusia toimintoja. Yhteydenotto

Ostan rikkinäisiä älylaitteita ja puhelimia

Jos sinulla on jäänyt rikkinäisiä puhelimia tai älylaitteita, voin ostaa ne sinulta. Jokainen laite on yksilöllinen, joten maksettavat hinnat vaihtelevat myös saman merkin ja mallin kesken. Hyvitys riippuu puhelimesta, laitteen yleiskunnosta ja mahdollisista vioista. Voit saada laitteestasi jopa 99 euron hyvityksen. Voin myös hyvittää laitteesi vaihdettuna johonkin palveluun, joita tarjoan.

Tarjoa laitettasi yhteydenottolomakkeen kautta tai tuo minulle, niin arvioin laitteesi hinnan.

Älykellot ja riistakamerat

Voit tuoda liikkeeseeni lähempään tarkasteluun myös rikkinäisen älykellosi. Nekin voidaan huoltaa ja muun muassa akun vaihto on usein mahdollinen. Mikäli ongelmasi liittyy riistakameraan, niin otathan yhteyttä. Autan liittämään puhelimesi riistakameraan, jolloin voit ohjata kameraa älypuhelimellasi. Myös kameroiden huollot onnistuvat.

Maksuton arviointi

Kaikissa palveluissa ja korjauksissa ilmainen arviointi! Tarjous ei sido asiakasta ostamaan tuotetta tai palvelua.